Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Ledendag 2014

Productieve ledendag met nieuwe ideeën

Zaterdag 5 april vond de ledendag met daarin ook de ALV plaats. Een kleine 40 leden kwamen op deze zonnige zaterdag af op een vol programma. Dit jaar konden leden nog meer dan eerdere jaren meedenken over de activiteiten van komend jaar. In meedenksessies werd er dieper op sommige activiteiten in gegaan. Daarnaast werd natuurlijk ook het jaarverslag van 2013 en jaarplan voor 2014 besproken tijdens de ALV. Er was tevens ruimte voor workshops ter lering en vermaak. Zo was er een kookworkshop onder leiding van Erik Wilschut van Vekologisch en chef-kok van de Langste Vegetarische Tafel en een voedingsworkshop onder leiding van Sytske de Waart (voedingskundige van de Vegetariërsbond). Aan het einde van de dag gingen daardoor zowel de leden als de medewerkers met nieuwe ideeën naar huis, zodat het een smakelijk en productief jaar gaat worden.