Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Vakantieweekend

Het eerste vegaweekend was een succes! Een groepje leden van de Vegetariërsbond heeft genoten van samen koken, samen eten en zelfs een mini VegeQ! Van jong tot oud was vertegenwoordigd en dat was reuze gezellig! Onder het genot van een kopje thee of wijn werden goede gesprekken gevoerd. Vanzelfsprekend speelde het vegetarisch leven daarbij een grote rol. Onderling werd het programma ingevuld, zo is er een museum bezocht, werd er heerlijk gewandeld in de nabije omgeving en vond iedereen in deze vrijheid zijn of haar plekje en kon zijn of haar eigen hobby met de rest van de groep delen. Onder het genot van een spelletje of een goede film was er gelegenheid om de zinnen even te verzetten. Iedereen leek in ieder geval één grote gemene deler te hebben, behoefte aan een ongedwongen weekendje op pad met gelijkgestemden. We kijken terug op een heerlijk weekend, vol gezelligheid!