Vegakids

Welkom, leuk dat je er bent!

vegakids

Welkom, leuk dat je er bent! 
We helpen je graag verder op weg in de gezonde en lekkere vegawereld. Met achtergrondinformatie voor spreekbeurt en werkstuk en verrukkelijke recepten. Vegakids is bedacht door de op-en-top vegakids Lotte en Mees Vos en uitgewerkt door de Vegetariërsbond. Wil je een geweldig idee delen of een interessante vraag stellen? Dat kan! Mail naar info@vegetariers.nl (t.a.v. Webredactie Vegakids).
 

Waarom vega?

kokende vegakidsEr zijn verschillende redenen om vegetarisch te eten. Bijvoorbeeld omdat je het zielig vindt om dieren te eten. Of omdat je het heel lekker vindt en weet dat het gezond is. Of omdat het goed is voor het milieu. Of vanuit geloof. Iedereen heeft zo zijn eigen reden. Ook slechte berichten in het nieuws over dierziekten en ‘plofkippen’ schrikken veel mensen af. Wat de verschillende redenen ook zijn, feit is dat steeds meer mensen besluiten om (vaker) vegetarisch te gaan eten.

Lekker vega!

kokende vegakidsVegetarisch eten is gezond en lekker. Vegakids helpt je verder op weg in de verrukkelijke vegawereld. Heb je hulp en tips nodig bij het vervangen van vlees? Dan zit je hier goed.
En we gaan speuren in boodschappenmandjes en keukenkastjes naar verstopt vlees. Huh!? Wat is dat? Doe de verpakkingencheck. 
En we hebben uiteraard recepten voor je verzameld!