Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Vegakids Mail&Win-actie

afbeeldingVegakids mag een nieuw vegetarisch kinderkookboek weggeven: Het Forest Feast kookboek voor kids - kleurrijke en vegetarische gerechten voor jong en oud!

De Amerikaanse schrijfster Erin Gleeson heeft er echt een 
feestje van gemaakt, met prachtige natuurfoto's, kleurige tekeningen, lekkere en leuke recepten en een goede en simpele uitleg. Het Forest Feast kookboek voor kids is een ideaal basiskookboek, je leert écht koken en vooral met veel plezier! Lees meer in ons boekverslag.
 

Wil je kans maken op dit kleurrijke vegetarische kinderkookboek?
 

Mail&Win: wat wil je graag leren van de schrijfster Erin Gleeson? Mail jij het leukste antwoord naar de redactie, dan krijg je eind oktober dit kleurrijke boek van ons toegestuurd!
Deze actie loopt van 1 september tot en met 15 oktober 2016.
(Prijs: € 17,95, Fontaine Uitgevers)

Word donateur en krijg gratis voedingsscan!

Als nieuwe donateur krijg je een gratis voedingsscan door onze voedingskundige Sytske de Waard.
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.

Gezond en lekker weekmenu


Lekker, afwisselend en gezond dat kan vegetarisch eten zijn en dat laten we zien in ons voorbeeld weekmenu. Met ons voorbeeld weekmenu combineren we tips om gezond te eten met lekkere recepten.

 

Download de brochure

afbeelding
Wil je meer informatie over hoe je gezond vegetarisch eet dan kun je de brochure Gezond Vegetarisch gratis downloaden.

Gezonde veggieouders


Verwacht je een kind of heb je jonge kinderen? Ook dan kun je lekker vegetarisch blijven eten. Net als andere (toekomstige) ouders moet je dan wel extra opletten wat je zelf eet en/of wat je je kind te eten geeft.