Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Gezond en lekker:
weekmenu voorbeeld


Lekker, afwisselend en gezond; dát kan vegetarisch eten zijn en dat laten wij graag zien. Met ons voorbeeld weekmenu combineren we tips om gezond te eten met lekkere recepten.


 

Word donateur en krijg gratis
een voedingsscan!


Als nieuwe donateur krijg je een gratis voedingsscan door onze voedingskundige Sytske de Waard. 
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.


Download de brochure

afbeelding
Wil je meer informatie over hoe je gezond vegetarisch eet dan kun je de brochure Gezond Vegetarisch gratis downloaden.

Gezonde veggieouders


Verwacht je een kind of heb je jonge kinderen? Ook dan kun je lekker vegetarisch blijven eten. Net als andere (toekomstige) ouders moet je dan wel extra opletten wat je zelf eet en/of wat je je kind te eten geeft.