Opzeggen

Opzeggen lidmaatschap/donateurschap/abonnement

Mededeling: Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.

Opzeggen lidmaatschap en abonnementen

Wij verwerken uw opzegging in overeenstemming met de algemene ledenvoorwaarden. De standaard opzegtermijn is minimaal een maand voor het einde van de contributieperiode. De contributieperiode loopt altijd van 1 januari tot 31 december. Alle opzeggingen na 30 november worden verwerkt per 31 december van het volgend jaar. Na de opzegging ontvangt u nog tot het einde van de contributieperiode het magazine en facturen voor de resterende contributie.
Uiteraard kunnen wij uitsluitend volledig en juist ingevulde opzeggingen in behandeling nemen.

Opzeggen donateursschap met welkomstgeschenk

Lidmaatschappen/donateurschappen met een cadeau hebben afwijkende voorwaarden. Volgens de aangepaste ledenvoorwaarden dienen deze minimaal 1 vol contributiejaar te duren. Dat betekent dat het lidmaatschap/donateurschap volgens de hierboven genoemde regels opgezegd kan worden na minimaal 1 volledige contributieperiode.

Opzeggen donateurschap zonder welkomstgeschenk

Het opzeggen van het donateursschap zonder welkomstgeschenk is op elk moment mogelijk. Wij verwerken de opzegging binnen een maand en zullen dan zowel het incasseren van het geld als het toesturen van het magazine stopzetten.

Automatische bevestiging

Van uw opzegging ontvangt u een automatische bevestiging. Bewaar deze goed. Alleen bevestigde opzeggingen zijn geldig.