Grootste Vegetarische Picknick: Grootser dan ooit

De zon scheen, er was muziek en er was heerlijk eten. Alle ingrediënten voor een geslaagde picknick waren aanwezig tijdens de Grootste Vegetarische Picknick in het Zuiderpark in Den Haag. De picknick was dan ook een groot succes. Meer dan 200 mensen genoten van heerlijke producten. Zelfs een buitje halverwege kon de feestvreugd niet dempen.

Goed gevuld kleedje
Misschien lijkt het moeilijk om de stap te zetten naar minder of geen vlees eten. Het tegendeel is waar. Vegetarisch eten kan gezellig, makkelijk en lekker zijn. Dat willen we uitstralen,” zei onze directeur vooraf. En dat bleek ook helemaal het geval te zijn. Iedereen kon genieten van een kleedje gevuld met brood, hummus, jam, een heerlijke tabouleh, sap, gedroogde abrikozen, chocolate chips & apricot koekjes en een zakje kokindjes. Dit alles mede dankzij onze sponsors Natudis, Maza, Happy Village en Katja.

Gezellige sfeer

Met de sfeer tijdens de picknick zat het ook helemaal goed. Travel Light Theatre speelde mooie muziek en overal zaten mensen heerlijk te picknicken. Zowel buurtbewoners, toevallige voorbijgangers als mensen die speciaal naar Den Haag kwamen voor de picknick. Na afloop kwamen ze bij ons langs: "Wanneer organiseren jullie dit weer?" Nou als het aan ons ligt zeker volgend jaar. Maar nu eerst op naar de Veggie Fair en de VegeQ!

 

Mis geen evenement meer

De Grootste Vegetarische Picknick gemist? Zorg dat je geen evenement meer mist. Abboneer je op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram