Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Smakelijke en gezellige nieuwjaarsborrel

Zaterdag 19 januari was de nieuwjaarsborrel van de Vegetariërsbond. Ruim 40 mensen kwamen op de borrel af. Tijdens de borrel kon men, ons nieuwe kantoor bekijken (waar we sinds mei 2012 zitten). Ondertussen kon iedereen onder het genot van een drankje, salades en andere lekkernijen met elkaar bijpraten.

Natuurlijk was er ook een nieuwjaarstoespraak van directeur Floris waarin werd teruggeblikt op 2012 en vooruit werd gekeken naar 2013 en verder. Alhoewel 2013 veelal in het teken zal staan van derde edities wordt het een allesbehalve saai jaar.

De nieuwjaarsborrel werd afgesloten met een proeverij van (bitter)ballen waarvan in de komende Leven een verslag zal worden gedaan.