Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Vervang- en Gemakslijst

vervang en gemakslijstVoor beginnende (en meer gevorderde) vegetariërs en vleesminderaars is het soms lastig. "Wat moet ik nu eten?" "Vroeger deed ik iets met vlees in mijn maaltijd, maar wat zou ik daar nu voor kunnen gebruiken?"
Deze lijst probeert daar een antwoord op te geven. Soms zijn het producten die de smaak imiteren, soms alleen maar goede alternatieven. Deze lijst gaat slechts over smaak en mondgevoel. De vervangende producten zijn zeker niet allemaal qua voedingswaarde gelijk. Sommige zijn gezonder, sommige bevatten minder van bepaalde belangrijke voedingsstoffen.

Wil je de "Vervang en gemakslijst" downloaden? Vul dan het onderstaande formulier in. Hierna kun je de brochure downloaden.

 

Help ons voorlichting geven

Wij willen iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we onder andere door deze vervang en gemaktslijst Word donateur en steun dit werk!