Veggie Fair 2016 een ware herfst-hit


Mooi herfstweer én het grootste veggie evenement van Nederland. Dit is wederom een goeie match gebleken. Na een jaar te zijn weggeweest, keerde de Veggie Fair dit jaar weer terug naar Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. En hóe!

Zowel op zaterdag als zondag stroomden de bezoekers toe om zich te laven aan het geboden vegalekkers en informatie van de meer dan vijftig deelnemende standhouders. Dit vegafijne evenement heeft wederom vele bezoekers – zowel vegetariërs als niet-vegetariërs – kunnen verrassen. Er was van alles te beleven met programma’s op twee podia en natuurlijk de productmarkt. Menigeen heeft iets nieuws op vegetarisch gebied geproefd of is verrijkt met informatie om zijn of haar levensstijl verder te verduurzamen.

Ook bij de stand van de Vegetariërsbond stonden we niet stil. Om erachter te komen hoe lekker vegetarisch eten is, kun je dat natuurlijk het best zelf proeven. Bezoekers werden dan ook getracteerd op een heerlijke romige nasi met ananas en cashew, geserveerd op een cassavechip. Ook aan de Vegakids hadden we gedacht. Voor hen stond er een stand-op-maat klaar en daar werd gezellig getekend en gekleurd.
We waren ontzettend blij dat we weer op de hulp van een groep vrijwilligers konden rekenen, om de bezoekers te laten proeven en hen meer te vertellen over het werk van de Vegetariërsbond. Aan het eind van het weekend waren de pannen schoon leeg, missie geslaagd!

Dit weekend konden er ook weer diverse soorten appels en peren geplukt worden bij de Olmenhorst, tijdens de beroemde zelfpluk. Verschillende plukgasten grepen de gelegenheid te baat en brachten ook een bezoek aan onze Veggie Fair. Al met al werd de Veggie Fair zeer goed bezocht en door een bijzonder en gevarieerd publiek. Wij kijken dan ook absoluut terug op een en fantastisch en zeker weer geslaagd evenement! 
Bekijk wie de standhouders waren en wat er op het programma stond of bekijk foto’s van de Veggie fair op Facebook.

Denk jij alweer aan volgend jaar? Volg Veggie Fair dan op Twitter of like de Facebookpagina en blijf op de hoogte. Heb je een standhouder in gedachte die je ons wil tippen? Mail dit naar info@vegetariers.nl, daar zijn we blij mee!

Wil je vaker leuke evenementen bezoeken, waar je zeker ook vegetarisch kan genieten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte. Extra tip: schrijf je in voor onze speciale 30-dagen-vegetarisch-nieuwsbrief, dan krijg je gratis 30 dagen vega-inspiratie.

Meehelpen om zoveel mogelijk mensen te laten proeven hoe lekker vegetarisch eten is? Dat kan, graag zelfs! Wij hebben momenteel verschillende onbetaalde vacatures waarvoor we nog mensen zoeken. Maar ook wanneer je af en toe wil helpen bij evenementen ben je zeer welkom. Mail dan naar vrijwilligers@vegetariers.nl.