30 Dagen Challenge: leer vegetarisch koken en eten

Makkelijk en lekker: 30 Dagen Vega Challenge

vegetarisch eten vega challengeWil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.

De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.

Jouw e-mailadres wordt gebruikt om je 30 dagen lang de receptennieuwsbrief toe te sturen. Het adres wordt niet aan derden verstrekt. 
Aanmelden voor de receptennieuwsbrief

Uw adres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.

Reacties

Benieuwd wat anderen van de 30 dagen vegetarisch vonden? Een greep uit de reacties:


"Best jammer dat die 30 dagen snel voorbij gaan. Het was leuk om mee te doen. Ik heb bijna alle recepten uitgeprobeerd en een paar worden beslist mijn favoriet. De informatie die erbij was vond ik heel nuttig, zeker wanneer je van plan bent om vlees van je menu te schrappen. Ik volg jullie nu op Facebook. Bedankt voor de recepten en inspiratie." 

"Erg lekkere recepten! Ik ben op dag 30 en het is goed bevallen. Ik blijf vleesloos eten; heb alleen maar voordelen ervaren ?(gezonder, diervriendelijker, milieuvriendelijker, lekkerder, goedkoper).

"Heel veel dank voor deze challenge. Ik heb het zeer inspirerend gevonden om hier aan mee te doen. Elke dag zag ik uit naar een nieuw recept. Ik sloeg ze op om er later op te kunnen terugvallen. Ook was het fijn om wat meer achtergronden te lezen over waarom vegetarisch eten beter is voor mens en dier. Heel veel dank voor deze inspirerende ervaringen."

"BEDANKT VOOR DIT INITIATIEF !!! Echt Top !"

"Die bingokaart is hilarisch en - helaas - heel herkenbaar. Ik denk dat iedereen die al een tijdje vegetariër is, de hele bingokaart al minstens een keertje vol heeft. Ik wel in ieder geval."

"Ik vond het erg prettig om mee te doen met deze 30 dagen actie. Het stimuleert echt om vegetarisch te koken en te eten. Wij hebben de afgelopen weken vaak vegetarisch gegeten omdat je door deze nieuwsbrief alerter bent en nieuwe dingen uitprobeert. Dus een goed idee van jullie. Veel succes en wij gaan door met vaker vegetarisch te eten. Daar is echt niets mis mee...."

"Dank voor het toesturen van deze recepten. We zijn erg enthousiast."

"Dank voor 30 dagen vega. De achtergrond informatie die jullie er bij gaven is heel zinnig en de recepten lekker. Ik hoop dat veel mensen er van hebben kunnen genieten."

"Ik heb genoten van alle informatie en recepten. We proberen het vegetarisch eten steeds meer in te bouwen in onze voeding. Hartelijk bedankt!"

"Hartelijk dank voor de informatie en recepten. Ik heb alles opgeslagen en probeer nu ook langzaam de rest van het gezin ermee te infecteren. Gisteren kregen ze al chili con carne met nep-gehakt. Hadden ze niets van gemerkt zeiden ze. 'Zo, dus weer een dag minder vlees voortaan' hebben we besloten."

"Het waren 30 leerzame en smakelijke dagen!"