Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Evenementen


23 juli Grootste Vega-Picknick van Nederland

23 juli Grootste Vega-Picknick van NederlandWat: Grootste Vega-Picknick
Wanneer: Zondag 23 juli 12.00-15.00
Waar: Zuiderpark Den HaagEen gezellig muziekje op de achtergrond, voor je een kleedje met veggie lekkers en natuurlijk het zonnetje dat voluit schijnt. Dat is de Grootste Vega-Picknick van Nederland. Vorig jaar hebben we 4 gezellige en succesvolle kleine picknicks georganiseerd. Dit jaar pakken we het iets groter aan op de plek waar het allemaal begon: Met 1 grote picknick voor ruim 200 mensen in het Zuiderpark in Den Haag. Jij kan erbij zijn! Kom gezellig op zondag 23 juli met €2,50 naar het park , wij zorgen voor de rest!
dinsdag 13 juni 2017 | Lees meer

16 september VegeQ op Landgoed de Olmenhorst

16 september VegeQ op Landgoed de Olmenhorst

Wat: VeggieQ
Wanneer: 16 september
Tijd: vanaf 17:00 
Waar: Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek

 

Op 16 september gaan we op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek spetteren met de VegeQ. Samen met de Vegenement wordt deze vegan BBQ een geweldig feest voor jong en oud. Je mag onbeperkt eten, zoveel je wilt. Drankjes zijn voor eigen rekening.

De VegeQ vindt plaats vanaf 17.00 uur. Je bent van harte welkom in het restaurant op landgoed de Olmenhorst. De maaltijden worden bereid door topkok Rinske en zijn team, aangevuld met vegan specialisten.

Bestel je tickets online: https://www.vegenement.nl/onze-evenementen/16-september-vegeq
maandag 15 mei 2017 | Lees meer