Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Evenementen


Zaterdag 27 augustus Vegapicknick Den Haag

Wat geeft een meer zomers gevoel dan op een kleedje in het park zitten met lekker eten? Niets, dat dachten we ook en daarom organiseren we de komende tijd 2 vegapicknicks! Heerlijk buiten onder de blauwe hemel op het groene gras samen genieten van vegetarisch lekkers. En alles wat jij hoeft mee te nemen is je goede humeur en een paar euro. Wij zorgen voor gevulde picknickkleedjes die je bij ons kan kopen. Het picknickkleedje is na afloop je afvalzak, opgeruimd staat netjes. Wij hebben er zin in en jij kan erbij zijn!
dinsdag 9 augustus 2016 | Lees meer

Zondag 4 september Vegapicknick Amersfoort

Wat geeft een meer zomers gevoel dan op een kleedje in het park zitten met lekker eten? Niets, dat dachten we ook! En daarom organiseren we de komende tijd twee vegapicknicks! Heerlijk buiten onder de blauwe hemel op het groene gras samen genieten van vegetarisch lekkers. En alles wat jij hoeft mee te nemen is je goede humeur en een paar euro. Wij zorgen voor gevulde picknickkleedjes, die je bij ons kan kopen. Het picknickkleedje is na afloop ook gelijk je afvalzak, opgeruimd staat netjes. Wij hebben er zin in en jij kan erbij zijn!

maandag 8 augustus 2016 | Lees meer

Zaterdag 17 september VegeQ, dé Vegetarische Barbecue van Nederland

Heb jij deze zomer al lekker vegetarisch gebarbecued? We hebben enkele weken kunnen genieten van het zomerse weer in Nederland, maar helaas was het weer niet altijd even mooi. Daarom organiseren we een heerlijke nazomerse barbecue om nog een keertje te genieten van alle vegetarische lekkernijen op de gril. Chef-barbecue heeft deze dag vrij, want wij zorgen ervoor dat de barbecue aangestoken wordt en er heerlijke warme en koude hapjes klaar staan. Met proeverijen van onder meer Tivall, Wilmersburger en Gut Wudelstein wordt het gegarandeerd een smaakvolle dag!

woensdag 4 mei 2016 | Lees meer

Zondag 18 september PuurFair Amsterdam


PuurFair wil zo veel mogelijk mensen inspireren om vanaf nu een duurzamer leven te leiden. Daarom brengt PuurFair producten, diensten en trends onder de aandacht die jou helpen. Om gezonder te eten en te leven, verstandiger om te gaan met de aarde, water, energie, om geld te besparen, om afval te verminderen of te hergebruiken. Op de jaarlijkse PuurFair beurs presenteren we overzichtelijk de mogelijkheden. Kom kijken en beleef de mensen achter de merken. Geniet van hun enthousiasme om samen met jou te werken aan een duurzame toekomst! De Vegetariërsbond is ook dit jaar weer mediapartner en ook aanwezig op de PuurFair.
maandag 2 mei 2016 | Lees meer

Zaterdag 22 en zondag 23 oktober Veggie Fair


Zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 staat tijdens Veggie Fair, het grootste veggie evenement van Nederland, de duurzame, biologische en veggie lifestyle centraal. Dit jaar weer op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek waar we in 2013 en 2014 ook al te vinden waren. Ook in 2016 zal de Veggie Fair samenvallen met de beroemde appelpluk op het landgoed met haar enorme biologische appelboomgaard, en het valt dit jaar ook nog eens in de schoolvakantie! U als bezoeker kunt kennis maken met diverse inspirerende sprekers en muzikanten. Daarnaast zorgen we ook voor leuke activiteiten voor de kleinsten onder ons. Veggie Fair wordt georganiseerd door Vegenement en mede mogelijk gemaakt door Vegetafel, de Vegetariërsbond, Landgoed de Olmenhorst en Felixoord.
zondag 1 mei 2016 | Lees meer