Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Evenementen


Zaterdag 22 en zondag 23 oktober Veggie Fair


Zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 staat tijdens Veggie Fair, het grootste veggie evenement van Nederland, de duurzame, biologische en veggie lifestyle centraal. Dit jaar weer op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek waar we in 2013 en 2014 ook al te vinden waren. Ook in 2016 zal de Veggie Fair samenvallen met de beroemde appelpluk op het landgoed met haar enorme biologische appelboomgaard, en het valt dit jaar ook nog eens in de schoolvakantie! U als bezoeker kunt kennis maken met diverse inspirerende sprekers en muzikanten. Daarnaast zorgen we ook voor leuke activiteiten voor de kleinsten onder ons. Veggie Fair wordt georganiseerd door Vegenement en mede mogelijk gemaakt door Vegetafel, de Vegetariërsbond, Landgoed de Olmenhorst en Felixoord.
zondag 1 mei 2016 | Lees meer