Professional wild child

Zoë Wild, ook bekend van onder meer modernehippies.nl, vertelt in dit artikel over haar YouTube-kanaal. 

In 2016 ben ik begonnen met Professional Wild Child: een persoonlijk en Engelstalig YouTube-kanaal waar ik vlogs deel van mijn (digital nomad & reis)leven - wat ik mede door mijn Nederlandse platform kan doen - en praatvideo’s die onze mind, body & soul kunnen optimaliseren. Zo hoop ik een sprankje hoop de wereld in te gooien en de wereld een beetje beter te maken.
Waar ik in Nederland mijn publiek niet altijd even goed kon vinden, heb ik op YouTube mijn plekje gevonden. De reiziger in mij vindt het een verademing om nu in contact te kunnen staan met mensen uit Brazilië, India en Canada - to name a few. Héérlijk!

Ik hecht veel waarde aan gezonde, plantaardige voeding, reizen, mediteren, positiviteit en bewustzijn, maar ben ook een nuchtere Hollander. Mijn down-to-earth houding maakt spirituele, ‘gezonde’ tips pragmatisch en herkenbaar. Heb je een vriend die vlees eet? Zodra hij één dag met jou vega eet, is dat ook een stap in de goede richting. Doe je liever enkele ochtendgewoontes in het weekend, omdat je doordeweeks ‘te druk’ bent? No worries. Het belangrijkste is dat het voor jou werkt. Ik vind het ‘wakker wordt moment’ - de bewustwording voor zelfontwikkeling en het leven willen léven - de belangrijkste stap. Mensen die met mij delen dat ze nu beter kunnen luisteren naar hun geest én verstand: daar teer ik op en geeft mij enorm veel positieve energie.

Door video’s als ’what I eat in a day’, ’14 healthy evening habits’ en ‘how to be(come) a digital nomad’ groeide mijn YouTube-kanaal de afgelopen maanden opeens heel snel. De video waar ik mijn succes met name aan te danken heb is ’10 x healthy morning habits’, die in januari 2017 trending de wereld over ging. Hier praat ik over enkele gewoontes die kunnen helpen om positief en productief de dag door te gaan. Een belangrijk aspect daarvan is natuurlijk een gezond ontbijt. Heb je er ’s ochtends niet veel tijd voor? Probeer dan voor het slapen gaan vast iets klaar te maken, door bijvoorbeeld overnight oats te maken.

Mijn video's

https://www.youtube.com/watch?v=0PrVcY8rLaA&t=2s
https://www.youtube.com/watch?v=omOYRK-rBEQ&t=22s