POP-UP STORE

XXXXXX
veganific

30 DAGEN LEKKER VEGA *non*challenge: Geheel venieuwd!

Al meer dan 16.000 mensen hebben de 30 dagen gevolgd. Wij hebben deze *non*challenge geheel venieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Met nieuwe recepten, foto's, tips en facts. Vega koken is nog nooit zo makkelijk geweest

Benieuwd geworden? Schrijf je nu in! 
 

Nieuw product met het V-Label Keurmerk

Valless heeft een nieuw product met het V-Label Keurmerk: Valles Veggie & Herbs! 
Makkelijke te bereiden in de pan, oven of airfryer. 
 
Duizenden producten dragen het V-label Keurmerk dat de Vegetariërsbond namens de European Vegetarian Union toekent.

Word nu donateur en ontvang Plantaardig Presteren & nog veel meer!

In 2040 eet Nederland 50% minder vlees. Het kán, maar alleen met jouw hulp. Wij benaderen de bedrijven en de politiek. En wij laten jou kennismaken met de geheimen van de vegetarische keuken. Zo inspireer je de mensen in je omgeving. Iedere stap telt. Met onze welkomstgeschenken helpen we je op weg.

Als dank voor je donatie ontvang je:
  • Gratis het boek 'Plantaardig Presteren' van vegan triatleet Maartje van Gestel t.w.v. €27,50
    OF 
    het boek 'Vegabijbel' t.w.v. €31,99
    OF
    Kies voor het Lekker Vega Kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én 'Vegatopia, het kookboek'
  • Gratis! 4 x per jaar magazine Lekker Vega op je deurmat
  • Korting! Je krijgt korting in vele restaurants, bed&breakfast-adresjes en hotels geschikt voor vegetariërs, en korting op producten in diverse webshops - zie DonateursVoordeel. 
  • Gratis! Persoonlijk voedingsscan van onze Voedingskundige Sytske de Waart.
Steun ons - dank je wel! 

Farfalle met eigen gemaakte vegan kaas

Van Charlotte zum Vörde sive Vörding
 

"Speciaal voor vandaag heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De Charly's zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen."
 

Ingrediënten


Voor 2 personen

  • 1/2 rode ui
  • 1/4 paprika geel, rood en groen
  • 30 gram Cheddâh
  • 30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld sojaParm á Zaan
  • 30 gram eikenbladsalade
  • 1/2 kleine rode biet
  • 1/2 kleine gele biet
  • 1/2 avocado
  • 15 gram Boerse 'zin
  • 15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja
  • 4 gram zonnebloempitten
  • olijfolie
  • 80 gram farfalle
  •  

Bereiding


Bereidingstijd: tot 20 minuten
-pasta koken.
-rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht),
-koken
-snijden
-grillen.
-rode ui snijden.
-paprikas snijden.
-uitje aanbakken,
-paprika erbij.
-avocado snijden.
-boerse'zin mengen met non-melk.
-cheddâh mengen met non-melk.
-pasta afgieten en mengen met Cheddâh saus.
-salade opmaken, sla - bietjes, avocado, -Boerse'zin dressing, zonnebloempitten.
-groente bij de pasta, roeren en op het bord.
-afmaken met Parm á Zaan.
Smakelijk!