Grootste Vegapicknick van Nederland in Zuiderpark op zondag 23 juli

20-7-2017 De Vegetariërsbond organiseert op zondag 23 juli de grootste vegetarische picknick van Nederland in het Haagse Zuiderpark.
Van 12.00 tot 15.00 uur kan men genieten van een heerlijke picknick met een goed gevuld picknickkleedje met vegetarische producten. “Misschien lijkt het moeilijk om de stap naar minder of geen vlees eten te zetten. Het tegendeel is waar. Vegetarisch eten kan gezellig, makkelijk en lekker. Dat willen we uitstralen. Als voorzet zijn voor slechts €2,50 met vegetarische producten gevulde picknickkleedjes te koop. Dat is al een perfecte basis. Het wordt nog mooier als de bezoekers creatieve salades en smeersels meenemen en zo de andere deelnemers inspireren. Er is zo ontzettend veel mogelijk.” aldus Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond).

Het picknickkleedje is gevuld met brood, drinken, broodbeleg en snacks. Aan het einde van de picknick is dit picknickkleedje gelijk ook je vuilniszak. De picknick vindt plaats op het grote grasveld schuin tegenover het ParkPaviljoen (aan het andere kant van het water, aan de kant van de Troelstrakade).
“Vorig jaar hebben we meerdere picknicks georganiseerd, waarvan die in het Zuiderpark toen met 150 mensen de grootste was. Dit jaar verwachten we tijdens deze picknick 250 mensen. Daarmee is het de grootste vegetarische picknick ooit,” aldus Floris de Graad.

Voor meer informatie
Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond): 06-28071832 of floris@vegetariers.nl
Foto vrij te gebruiken en eventueel in hogere resolutie beschikbaar