Verkiezing favoriete vegetarische bedrijfslunch

Verkiezing favoriete vegetarische bedrijfslunch

13-3-2012 Vanaf 13 maart tot 24 april kan men op www.eatgreenatwork.nl zijn of haar favoriete vegetarische lunch op werk kiezen. Veel mensen eten af en toe vegetarisch. Dat kan verschillen van een boterham met pindakaas tot een Italiaanse bol met mozzarella. Of een warme maaltijd. Maar wat is de meest favoriete vegalunch in Nederland?

Door op de cartoon te klikken, kan iedereen zijn stem uitbrengen en een collega of vriend mailen hetzelfde te doen. Onder de stemmers worden vijf kookboeken Vegetarisch Italiaans weggegeven.

Met EatGreen at work promoot de Vegetariërsbond op een leuke manier een lekkere vegetarische lunch op het werk. De campagne is vorig jaar februari gelanceerd en was meteen een groot succes. De grote bedrijfscateraars hebben sindsdien meer dan 200 000 informatiefolders verspreid in een kleine 2000 restaurants. De gemeentes Den Haag, Eindhoven en Amsterdam hebben zich, naast vele andere organisaties en bedrijven, zich officieel achter de campagne geschaard.

Doel van de campagne is om het aanbod van lekkere vegetarische lunches te vergroten. Inmiddels eten ruim 5 miljoen mensen één of meerdere keren per week vegetarisch. Er is dus een behoefte aan een lekker en gevarieerd aanbod, ook in de bedrijfsrestaurants.