Over Ons

De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten.

Lees meer over ons

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter

Kaas, soep, ijs, vegetarisch of niet? Zie het in de productranking.

Evenementen


Maandag 18 mei Veggie Chef of the Future Event

Het evenement voor de kok die echt iedereen wil laten smullen

Dit fonkelnieuwe evenement, georganiseerd in samenwerking met het Koksgilde en GoodBite, is bedoeld om de chefs handvatten te bieden  om beter uit de voeten te kunnen met de groeiende vraag naar een vegetarisch menu. Waarschijnlijk herken je het wel en anders zal je er binnenkort geheid mee te maken krijgen, namelijk de vraag: “Kunt u voor mij iets zonder vlees bereiden?”. En wat dacht je van de verzuchting: “ Alweer die saaie geitenkaassalade als enig vegetarisch gerecht op het menu …” Ook al hóór je het misschien niet in de keuken, aan tafel is dit wat er gebeurt . Zeker met het toenemend aantal mensen dat regelmatig voor vegetarisch kiest, zoals de flexitariërs, is het hoog tijd dat jouw gasten een aantal heerlijke vleesloze gerechten op jouw kaart aantreffen. En  dat deze zo lekker smaken dat ze dit door gaan vertellen aan iedereen die het maar horen wil !
woensdag 11 februari 2015 | Meer lezen...

Zaterdag 6 Juni: VegeQ 2015: Eerste lustrum van vleesloos BBQ genot

In juni kun jij erbij zijn! Dan organiseren wij alweer voor de vijfde keer dé vegetarische barbecue van Nederland: de VegeQ. Wil je weten en zien hoe gezellig het vorig jaar was? Dit succes voor zowel gasten als sponsors kun je teruglezen in het verslag. Ook dit jaar gaat het gegarandeerd weer een groot feest worden, dus zorg dat je er dit jaar ook bij bent.
dinsdag 10 februari 2015 | Meer lezen...