Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten.

Lees meer over ons

Kaas, soep, ijs, vegetarisch of niet? Zie het in de productranking.

Events


Vrijdag 18 juli Langste Vegetarische Tafel

Samen genieten van een heerlijke vegetarische maaltijd in de open lucht? Iedereen mag aanschuiven en telt letterlijk mee voor een nieuw wereldrecord! ‘Gezellig’ en ‘gratis’, zijn typisch Nederlandse toverwoorden die hand in hand gaan bij De Langste Vegetarische Tafel 2014. Maar bovenal zijn de woorden ‘lekker eten’ en ‘genieten’ van toepassing. Vrijdag 18 juli ben je van harte welkom op het Museumplein te Amsterdam om dit te doen. En neem vooral je vrienden mee.

See also the English version.
maandag 20 januari 2014 | Meer lezen...

Zaterdag 4 en zondag 5 oktober Veggie Fair

Op 4 en 5 oktober organiseert Vegetafel, in samenwerking met de Vegetariërsbond, deVegetarier, Vegatopia, DreamIT en Landgoed De Olmenhorst de 2e editie van de Veggie Fair. Het vegetarische evenement van deze herfst.
zondag 19 januari 2014 | Meer lezen...