Over Ons

De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten.

Lees meer over ons

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter

Kaas, soep, ijs, vegetarisch of niet? Zie het in de productranking.

Evenementen


Zaterdag 6 Juni: VegeQ 2015: Eerste lustrum van vleesloos BBQ genot

Op zaterdag 6 juni kun jij erbij zijn! Dan organiseren wij alweer voor de vijfde keer dé vegetarische barbecue van Nederland: de VegeQ. Wil je weten en zien hoe gezellig het vorig jaar was? Dit succes voor zowel gasten als sponsors kun je teruglezen in het verslag. Ook dit jaar gaat het gegarandeerd weer een groot feest worden, dus zorg dat je er dit jaar ook bij bent.
dinsdag 12 mei 2015 | Meer lezen...

10 juli Langste Vegetarische Tafel

(H)eerlijk duurt het langst

Ben jij in voor een bijzondere maaltijd? Zorg dan dat je er 10 juli bij bent op het Museumplein te Amsterdam, want de Langste Vegetarische Tafel viert daar dan een smakelijk feestje. Kom dus vooral, want het wordt weer genieten!

Nieuw record

Waar we vijf jaar begonnen met iets meer dan 200 mensen op het Neude in Utrecht, overtroffen we in 2014 onze stoutste verwachtingen door maar liefst 1.750 borden met heerlijks uit de vegetarische keuken op te scheppen. Kan het nog langer zul je denken? Wij denken van wel.
maandag 11 mei 2015 | Meer lezen...