Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Basis Recept Bruschetta

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 sneetjes oud brood, of afbakstokbrood in sneetjes gesneden
  • 1 teen knoflook
  • 50 ml olijfolie
  • zout

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Pel de knoflook en snijd in grove stukken. Doe deze in een hoge mengbeker en voeg wat zout toe en de olijfolie. Maal dit met de staafmixer zeer fijn. Bestrijk hiermee het brood en bak het op een stukje bakpapier in een hete oven in zo’n 10 minuten knapperig bruin.
Dit kun je tot 3 dagen van te voren doen – maar let op: dit geroosterde brood is zelfs zonder dat je er verder iets mee doet zo lekker dat je er nauwelijks af kunt blijven. Maak er dus wat meer van!

Kijk ook eens naar

Help mee en ontvang Gratis Kookboek + Tijdschrift boordevol Recepten + Korting!

Ons vernieuwde magazine Lekker.Vegetarisch heeft nu nóg meer recepten, Help Mee en ontvang gratis een prachtig kookboek t.w.v. 22,95, 4 x per jaar Lekker.Vegetarisch, 10 % korting op restaurants, een gratis voedingsscan en nog veel meer!

Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!