BN'ers kerstmenu
Voorgerecht: Pauls worst rolletjes gevuld met zuurkool
Deze heerlijke rolletjes zijn een favoriet van de chef-kok van de Vegetarische Slager: Paul Blom. Heerlijk als voorafje bij het kerstmenu of hapje bij de borrel achteraf.Bekijk het recept
Speciale adventsmail: Schrijf je in voor extra inspiratie!
In de aanloop naar kerst hebben we dit jaar iets speciaals: Een adventsmail. Schrijf je nu in en ontvang de hele adventsperiode (3 tot en met 24 december) elke dag een mail met een recept, tips en weetjes. Zo ben je helemaal klaar voor je veggie kerstmenu!
Tussengerecht:
Anita's Membrillo Quiche
Deze quiche is de favoriet van Anita Witziers: "Wij aten het twee kersten geleden voor het eerst bij mijn schoonzus en het was.... Fantastisch! Rijk, spannend en voedzaam, dus een frisse groene salade erbij volstaat. Maar hij steelt ook de show op een buffet."Maak hem ook met dit recept
Hoofdgerecht: Ratatouille met kikkerwten over zachte polenta
Lisa Steltenpool, auteur van het Lekkerste Vegetarische Kookboek van 2014, tipt deze heerlijke ratatouille over een zachte polenta als topper van jouw kerstmenu. Helemaal plantaardig, dus ook ideaal als er iemand lactose intolerant is.Bekijk het recept
Dessert: Krystl's Bananencake
Een bananencake of bananenbrood is heel makkelijk te maken. Bovendien kun je het op ieder moment eten. 's Ochtends bij het Kerstontbijt, 's middags als lekkere zoete snack of als toetje bij het Kerstdiner met een bolletje vanille ijs on the side. Kortom een super handig en snel recept!Bekijk het recept
Help ons groter groeien:
Ja, ik doe mee!
Wil je meer recepten ontvangen? Abonneer je dan op onze e-mailnieuwsbrief of word donateur, Dit is je voordeel:
- Welkomstcadeau: Kookboek t.w.v. €22,95 of Lekker.Vegetarisch Schort
- 4 x per jaar Magazine Lekker.Vegetarisch
- 10 % korting bij vegalekkere restaurants
- Gratis voedingsscan
- Je helpt mee om meer mensen te laten proeven hoe lekker vegetarisch is
- En je helpt mee vele dierenlevens te sparen.