Gebakken paddenstoelen en (blauwe) kaas of geitenkaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 gr champignons of andere paddenstoelen
  • ½ el citroensap
  • 50 gr geiten- of blauwe kaas (voor een overzicht van vegetarisch gestremde kaas zie hier)
  • 1 el peterselie
  • peper en zout

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de in stukjes gesneden champignons of andere paddenstoelen zacht.
Roer de in brokjes getrokken geitenkaas of blauwe kaas en het citroensap door de champignons en breng op smaak met peper en zout.
Serveer het mengsel op broodjes en garneer met fijngehakte peterselie.

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega t.w.v. 16 euro.

Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!