Gebakken paddenstoelen en (blauwe) kaas of geitenkaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 gr champignons of andere paddenstoelen
  • ½ el citroensap
  • 50 gr geiten- of blauwe kaas (voor een overzicht van vegetarisch gestremde kaas zie hier)
  • 1 el peterselie
  • peper en zout

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de in stukjes gesneden champignons of andere paddenstoelen zacht.
Roer de in brokjes getrokken geitenkaas of blauwe kaas en het citroensap door de champignons en breng op smaak met peper en zout.
Serveer het mengsel op broodjes en garneer met fijngehakte peterselie.

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.