LekkerVega keurmerk-restaurant Vegitalian gaat tientallen vestigingen openen
Oprichters en investeerders achter vegan restaurant Vegitalian (in bezit van het LekkerVega keurmerk 'goud') willen dat het concept flink gaat groeien. De vestiging in Utrecht gaat komende maand weer open na een brand, opent de Amsterdamse deuren na de zomer én de initiatiefnemers hebben ambitieuze plannen voor locaties in Europa.
Vegitalian: 'a tavola non si invecchia'
Dit mooie Italiaanse gezegde betekent: 'Aan tafel wordt je niet oud'. Met goed gezelschap en goed eten, verspil je nooit tijd. Een oude Italiaanse filosofie, die bij het vega(n) restaurant met liefde wordt omarmd! En als er nog één ding is dat ze er hier aan deze traditie willen toevoegen: eet bewust.Veel vega, vegan en glutenvrij - gastvrij voor iedereen
Vegitalian is op de Italiaanse keuken geïnspireerd "casual dining-concept" met 100% vegetarische gerechten waarvan minstens 50% plantaardig. Verrassend genoeg zijn hier ook veel glutenvrije opties. Een fantastische keuze voor de vega(n) liefhebber, voor flexitariërs én vleeseters.De oprichters en investeerders willen betaalbaar lekker eten, creativiteit en gastheerschap dat hand in hand gaat met duurzaamheid en gezondheid.
Bron: Entree Magazine
dinsdag 21 maart 2023
Ouder nieuwsbericht | Recenter nieuwsbericht |
Meer nieuws
- Bewuste consumenten willen duurzamere horeca - crowdfunding Duurzame DinerBon geslaagd
- Innovatie in zuivelvrij en eivrij gebak: Viola's Patisserie serveert de vegan eclair
- Duurzame DinerBon zet bewuste consumenten aan tafel van duurzamer werkende horeca
- Voedseltransitie in ziekenhuizen gaat niet vanzelf
- Vega Challenge Ekoplaza & Vegetariërsbond trapt af!
- Ruim 20.000 handtekeningen voor petitie kalf bij koe