Paprika-Pistache-dip

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 paprika’s, geroosterd uit een potje
  • 150 g pistachenootjes, gepeld
  • 1 teen knoflook
  • ½ - 1 Spaans pepertje
  • 2 takjes  peterselie
  • 2 el olijfolie
  • 1 zak tortillachips
  • zout en peper

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Pureer met een staafmixer of keukenmachine de geroosterde paprika’s, pistachenootjes, fijngesneden knoflook en peterselie samen met de olijfolie tot een mooie dip. Breng op smaak met zout en peper. Serveer dit gerecht als bijgerecht, smeersel voor op brood of op wat toastjes, of als dip voor groente en/of tortillachips.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Help mee en ontvang Gratis Kookboek + Tijdschrift boordevol Recepten + Korting!

Ons vernieuwde magazine Lekker Vega heeft nu nóg meer recepten, Help Mee en ontvang gratis een prachtig kookboek of een Lekker Vega Kookpakket, 4 x per jaar Lekker Vega, 10 % korting op restaurants, een gratis voedingsscan en nog veel meer!
 

Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!