Paprika-Pistache-dip

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 paprika’s, geroosterd uit een potje
  • 150 g pistachenootjes, gepeld
  • 1 teen knoflook
  • ½ - 1 Spaans pepertje
  • 2 takjes  peterselie
  • 2 el olijfolie
  • 1 zak tortillachips
  • zout en peper

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Pureer met een staafmixer of keukenmachine de geroosterde paprika’s, pistachenootjes, fijngesneden knoflook en peterselie samen met de olijfolie tot een mooie dip. Breng op smaak met zout en peper. Serveer dit gerecht als bijgerecht, smeersel voor op brood of op wat toastjes, of als dip voor groente en/of tortillachips.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!