Paprika-Pistache-dip

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 paprika’s, geroosterd uit een potje
  • 150 g pistachenootjes, gepeld
  • 1 teen knoflook
  • ½ - 1 Spaans pepertje
  • 2 takjes  peterselie
  • 2 el olijfolie
  • 1 zak tortillachips
  • zout en peper

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Pureer met een staafmixer of keukenmachine de geroosterde paprika’s, pistachenootjes, fijngesneden knoflook en peterselie samen met de olijfolie tot een mooie dip. Breng op smaak met zout en peper. Serveer dit gerecht als bijgerecht, smeersel voor op brood of op wat toastjes, of als dip voor groente en/of tortillachips.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.