Paprika-Pistache-dip
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 paprika’s, geroosterd uit een potje
- 150 g pistachenootjes, gepeld
- 1 teen knoflook
- ½ - 1 Spaans pepertje
- 2 takjes peterselie
- 2 el olijfolie
- 1 zak tortillachips
- zout en peper
Bereiding
Bereidingstijd: minder dan 10 minuten
Pureer met een staafmixer of keukenmachine de geroosterde paprika’s, pistachenootjes, fijngesneden knoflook en peterselie samen met de olijfolie tot een mooie dip. Breng op smaak met zout en peper. Serveer dit gerecht als bijgerecht, smeersel voor op brood of op wat toastjes, of als dip voor groente en/of tortillachips.Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/
Kijk ook eens naar
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.