JMA start Food@Farm
In het najaar start Jongeren Milieu Actief (JMA) met het project Food@Farm. Bij dit project geven ze studenten (zowel HBO als WO) een workshop vegetarisch koken en brengen ze een bezoek aan een biologische boerderij om duidelijk te maken waar het eten nu eigenlijk vandaan komt. In één dag leren de studenten dat duurzaam koken niet alleen lekker, simpel en goed voor mens en milieu is, maar ook nog eens goedkoop. De studenten krijgen een workshop duurzaam koken van een professionele kok (!) én gaan op bezoek bij een boerderij in de buurt.
dinsdag 26 juli 2011
Recenter nieuwsbericht |
Meer nieuws
- Bewuste consumenten willen duurzamere horeca - crowdfunding Duurzame DinerBon geslaagd
- Innovatie in zuivelvrij en eivrij gebak: Viola's Patisserie serveert de vegan eclair
- Duurzame DinerBon zet bewuste consumenten aan tafel van duurzamer werkende horeca
- Voedseltransitie in ziekenhuizen gaat niet vanzelf
- Vega Challenge Ekoplaza & Vegetariërsbond trapt af!
- Ruim 20.000 handtekeningen voor petitie kalf bij koe