Mening geven over plantaardige voeding?
Wil je de Vegetariërsbond en onze Deense zusterorganisatie helpen deze enquete over plantaardige voeding en biologische voedingsproducten in te vullen? Je kunt anoniem meedoen, én je kunt het interessante leesboek 'How Not To Die' plus een van de 25 jaarabonnementen op LekkerVega Magazine winnen.
De verkoop van plantaardige voedingsproducten groeit - in Nederland en ook in veel andere Europese landen. Toch, of juist daardoor, willen organisaties zoals de Vegetariërsbond en onze zusterorganisatie in Denemarken, meer te weten te komen:
Waarom kies je voor een vegan/plantaardig product? Is biologisch ("organic") belangrijk voor je? Welke vragen heb je als consument bijvoorbeeld qua voedingswaarde in relatie tot je gezondheid? Of ben je benieuwd hoe je deze relatief nieuwe producten het beste kunt bereiden? Wij zijn ook benieuwd naar jouw voorkeuren.
Nogmaals, invullen van de enquete kan volstrekt anoniem.
Waarom kies je voor een vegan/plantaardig product? Is biologisch ("organic") belangrijk voor je? Welke vragen heb je als consument bijvoorbeeld qua voedingswaarde in relatie tot je gezondheid? Of ben je benieuwd hoe je deze relatief nieuwe producten het beste kunt bereiden? Wij zijn ook benieuwd naar jouw voorkeuren.
Nogmaals, invullen van de enquete kan volstrekt anoniem.
Vul in, maak het verschil en maak kans
Help ons en onze vrienden van de The Vegetarian Society of Denmark door het perspectief vanuit Nederland te delen. Vul dan deze deze Engelstalige enquete in (6 mins) https://da.surveymonkey.com/r/TKRKXBV
Op 15 mei sluit deze enquete. De Denen trekken daarna de 2 winnaars van het boek 'How Not To Die' van Michaels Gregers en de 25 winnaars van het jaarabonnement op LekkerVega Magazine (abonnement stopt automatisch).
Heel veel dank voor je hulp! Hierdoor krijgen we in een beter inzicht in het segment 'plantaardige voedingsproducten', al dan niet voorzien van het V-Label keurmerk.
dinsdag 3 mei 2022
Ouder nieuwsbericht | Recenter nieuwsbericht |
Meer nieuws
- Bewuste consumenten willen duurzamere horeca - crowdfunding Duurzame DinerBon geslaagd
- Innovatie in zuivelvrij en eivrij gebak: Viola's Patisserie serveert de vegan eclair
- Duurzame DinerBon zet bewuste consumenten aan tafel van duurzamer werkende horeca
- Voedseltransitie in ziekenhuizen gaat niet vanzelf
- Vega Challenge Ekoplaza & Vegetariërsbond trapt af!
- Ruim 20.000 handtekeningen voor petitie kalf bij koe