Nieuw verschenen: Puur Plantaardig
Lekker snel, Lekker makkelijk, Lekker gezond
Op de haar kenmerkende wijze – laagdrempelig, herkenbaar en snel – geeft Antoinette Hertsenberg samen met Jacinta Bokma talloze recepten die passen in een vegetarisch, maar ook veganistisch eetpatroon. Puur plantaardig geeft veel verrukkelijke hoofdgerechten uit alle windstreken die je in een handomdraai op tafel zet. Wat te denken van No-fish sushi? Puur plantaardige hamburgers? Brownies? Het kan allemaal.
In Puur plantaardig gaat Antoinette Hertsenberg verder waar ze is opgehouden in haar bestseller De dunne vegetariër. Samen met Jacinta Bokma stort ze zich in dit nieuwe boek op de puur plantaardige keuken om te laten zien dat koken zonder vlees, vis én zuivel (boter, kaas en eieren) garant staat voor zeer smakelijke én makkelijk te maken gerechten.
Puur plantaardig biedt:
- Ca. 100 inspirerende en originele gerechten
- Makkelijk en snel te bereiden gerechten, spannende smaken en evergreens in een nieuw jasje
- Veel tips en variaties bij ieder recept
- Prachtige, sfeervolle fotografie
Op de haar kenmerkende wijze – laagdrempelig, herkenbaar en snel – geeft Antoinette Hertsenberg samen met Jacinta Bokma talloze recepten die passen in een vegetarisch, maar ook veganistisch eetpatroon. Puur plantaardig geeft veel verrukkelijke hoofdgerechten uit alle windstreken die je in een handomdraai op tafel zet. Wat te denken van No-fish sushi? Puur plantaardige hamburgers? Brownies? Het kan allemaal.
In Puur plantaardig gaat Antoinette Hertsenberg verder waar ze is opgehouden in haar bestseller De dunne vegetariër. Samen met Jacinta Bokma stort ze zich in dit nieuwe boek op de puur plantaardige keuken om te laten zien dat koken zonder vlees, vis én zuivel (boter, kaas en eieren) garant staat voor zeer smakelijke én makkelijk te maken gerechten.
Puur plantaardig biedt:
- Ca. 100 inspirerende en originele gerechten
- Makkelijk en snel te bereiden gerechten, spannende smaken en evergreens in een nieuw jasje
- Veel tips en variaties bij ieder recept
- Prachtige, sfeervolle fotografie
maandag 31 oktober 2011
Recenter nieuwsbericht |
Meer nieuws
- Bewuste consumenten willen duurzamere horeca - crowdfunding Duurzame DinerBon geslaagd
- Innovatie in zuivelvrij en eivrij gebak: Viola's Patisserie serveert de vegan eclair
- Duurzame DinerBon zet bewuste consumenten aan tafel van duurzamer werkende horeca
- Voedseltransitie in ziekenhuizen gaat niet vanzelf
- Vega Challenge Ekoplaza & Vegetariërsbond trapt af!
- Ruim 20.000 handtekeningen voor petitie kalf bij koe