Vegan Kerst-recepten in gratis e-book 'Vegan Kerst Allerhandig'

 
Al 2,5 jaar neemt een groep 'vegan influencers' in opdracht van de Vegetariërsbond een Kerst- of Pasen-Allerhande ter inspiratie voor een serie plantaardige recepten. Deze keer worden de traditionele gerechten uit de Kerst-Allerhande ‘geveganized' en gebundeld in een digitaal receptenboekje. 
 
Gratis download Vegan Kerst Allerhandig met vegan kerstrecepten
Dit e-book met 100% vegan kerstrecepten is samengesteld door de influencers.

Download het gratis e-book:
 
Download gratis e-book vegan Kerst recepten


Impact van 'veganizen' traditionele Kerst-recepten

De impact van dit initiatief is groot. Alleen al met Pasen dit jaar bereikten wij samen met 14 influencers via met name socialmedia-kanalen zo'n 390.000 Nederlanders. Zij zorgden dat de posts, video's etcetera méér dan een half miljoen keer werden bekeken - wat een impact!
Voor Kerst hebben wij 500.000 personen respectievelijk 750.000 impressies als doel gesteld.  

Bovendien hadden de influencers de opdracht tenminste één V-Label gecertificeerd plantaardig voedingsproduct per recept te gebruiken en ook in beeld te gebruiken.
Hiermee maken wij dit internationale keurmerk via de teksten, foto's en video's van de influencers plus het e-book, nóg meer zichtbaar bij Nederlanders.  
 

Succes 'veganizen' inspireert zelfs Albert Hein

En nóg meer impact: ongetwijfeld geïnspireerd door onze serie e-books en het succes op socialmedia waar Albert Hein en Allerhande in tekst, foto's en video's werd genoemd en 'getagged', komt Albert Hein nu zelf ook met een e-book vol vegan recepten voor Kerst.
Wij hebben ervoor gezorgd dat er in de e-books geen of nauwelijks dubbelingen in voorkomen.

Dit succes is aan alle influencers te danken, die in recente 2,5 jaar hun commitment en creativiteit inzetten. En natuurlijk aan ons, de Vegetariërsbond, als opdrachtgever. Wij zitten steeds meer bovenop de ontwikkelingen in de maatschappij!

Geniet van de recepten in dit e-book, geef je liefde aan de influencers op socialmedia, en maak er liefdevolle feestdagen van!

Kerst recept Allerhande, geveganized door influencer in opdracht van Vegetariersbond

 
donderdag 8 december 2022

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws

Teken de petitie van Vegetariersbond voor betere zuivelsector en kalfvriendelijkere melk