Basis seitanmarinade

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 dl shoyu
  • 5 dl rode wijn
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm
  • 2 geplette knoflookteentjes
  • 1 el sesamolie of notenolie
  • 1 grof gesneden ui
  • 1 grof gesneden wortel

Bereiding

Bereidingstijd: meer dan 90 minuten

Meng alle ingrediënten tot een marinade en laat de seitan minimaal 3 uur marineren.
Tip: zeef de overgebleven marinade en gebruik het als basis voor een saus.

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!