Basis seitanmarinade

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 dl shoyu
  • 5 dl rode wijn
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm
  • 2 geplette knoflookteentjes
  • 1 el sesamolie of notenolie
  • 1 grof gesneden ui
  • 1 grof gesneden wortel

Bereiding

Bereidingstijd: meer dan 90 minuten

Meng alle ingrediënten tot een marinade en laat de seitan minimaal 3 uur marineren.
Tip: zeef de overgebleven marinade en gebruik het als basis voor een saus.

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.