Basis seitanmarinade
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 dl shoyu
- 5 dl rode wijn
- 3 laurierblaadjes
- 2 takjes tijm
- 2 geplette knoflookteentjes
- 1 el sesamolie of notenolie
- 1 grof gesneden ui
- 1 grof gesneden wortel
Bereiding
Bereidingstijd: meer dan 90 minuten
Meng alle ingrediënten tot een marinade en laat de seitan minimaal 3 uur marineren.Tip: zeef de overgebleven marinade en gebruik het als basis voor een saus.
Kijk ook eens naar
- Nieuw Hollands: de beste hachee
- Feestelijke BB (Happy Boeuf) Bourguignon
- Seitanstoverij
- Stroganoff van champignon en seitan
- Chili Con Seitan
- Taco's met Jackfruit en avocadosalsa
- Indiaase Shepherd's Pie
- Miso-aardappels met kikkererwten en bosui
- Mini-tarte tatin van spruitjes
- Pilav met lavas, gesmoorde groenten en rodewijnazijn
- Orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper
- Noedels met boerenkool, mosterd en seitan
- Ravioli met ricottavulling, courgette en beurre noisette met olijven
- Taco's met chipotle-jackfruit
- Winterse Vegan Rollade
- Taco’s met zwarte bonen met limoen en chipotlepeper
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.