Winterse Vegan Rollade
Koken met het V-Label keurmerk
Als accountmanager binnen het team V-Label, zie ik dagelijks de lekkerste producten voorbij komen. Voor sommige momenten wil ik graag extra mijn best doen om iets moois en feestelijks op tafel te zetten. Het kerstdiner is zo’n moment! Voor dit recept ben ik dan ook bereid om wat langer in de keuken te staan. Een nieuw recept is soms even zoeken en kost tijd maar het eindresultaat is een heerlijke, winterse roast waarvan je echt kunt genieten en waarmee je een geweldige indruk kunt maken. Dit recept is voor 4 personen, mocht je nu meer willen maken, dan raad ik je aan de ingrediënten te verdubbelen (behalve de bouillon en Beyond Hack. Daar red je het zeker mee!).
Mijn tip: maak in dat geval twee roasts in plaats van 1 hele grote, zo past het beter in de pan/braadslede. Voor dit recept heb ik Beyond Hack gebruikt omdat dit product een lekkere smaak heeft en je het heel goed kunt verwerken in allerlei gerechten. Daarnaast heb ik het originele bladerdeeg van Koopmans gebruikt. De roast smaakt lekker met geroosterde aardappeltjes en gebakken, gekarameliseerde spruiten (roerbak de spruiten kort, voeg een scheutje water toe en leg een deksel op de pan. Na een paar minuten verwijder je de deksel en laat je het vocht verdampen. Voeg een klein scheutje vijgen-dadel balsamico, peper en zout toe en je hebt de lekkerste spruiten ooit.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Benodigdheden:-blender (het liefst high speed)
-kaasdoek
-grote pan voor de bouillon (± 4 l)
-koekenpan voor de vulling
-braadslede voor de seitan roast
-keuken bindtouw
-bakpapier, vershoud- en aluminiumfolie
-oven
-deegroller
-zeef
-kerstster uitsteekvormpjes (optioneel)
Bouillon:
1 el olijfolie
2 middelgroten uien, in parten
2 wortelen, in plakken (80 gr)
2 selderijstengels, in plakken
100 gr knolselderij, in blokjes
3 kruidnagels – gehakt
1,5 l water
2 laurierbladeren
1 takje rozemarijn
2 takjes tijm
1 tl zout
Vulling voor de roast:
35 gr pijnboompitten
snuf zout
1 el olijfolie
1 sjalot (25 gr ui), gesnipperd
150 gr champignons, grof gehakt
1 pakje Beyond Hack (plantaardig gehakt) **
1 grote teen knoflook (4 gr), geperst
peper
1 tl marmite
½ tak rozemarijn
1 groot takje tijm, fijngehakt
Seitanrollade:
185 gr tarwegluten (online te krijgen)
300 gr silken tofu (te koop bij de toko)
25 gr witte miso (te koop bij de toko of AH)
1 takje rozemarijn (niet te groot)
1 groot takje tijm of 3 kleine takjes
4 gr zout
1 el rijstazijn (te koop bij de toko of AH)
3 el rijstolie
4 à 5 vellen Koopmans vegan bladerdeeg
Rub:
1 tl knoflookpoeder
1 tl uipoeder
1 tl oregano
10 pimentkorrels, gestampt
½ tl zout
snuf peper
4 el olijfolie
*
**
Bereiding
Bereidingstijd: meer dan 90 minuten
Stap 1: Begin met de bouillon. Verwarm een grote pan en voeg de olie toe. Roerbak de ui, wortel, selderij, knolselderij en kruidnagel op hoog vuur zodat de smaak vrij komt.Stap 2: Voeg het water en de laurier, rozemarijn, tijm en het zout toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten op laag vuur pruttelen en zet daarna het vuur uit. Maak ondertussen de vulling.
Stap 3: Roerbak de pijnboompitten in een vetvrije koekenpan. Voeg een snuf zout toe en zet weg.
Stap 4: Voeg de olie toe aan de koekenpan en roerbak hierin de sjalot en champignons met een snufje zout gedurende ongeveer 2 minuten.
Stap 5: Voeg het pakje Beyond Hack toe en bak het gehakt op middelhoog vuur rul, zodat er geen grote brokken meer in zitten. Het is belangrijk om de vulling droog te bakken, want er komt aardig wat vocht uit de champignons en het plantaardige gehakt. Let op dat het geheel niet aanbrandt, dus blijf goed omscheppen, dit duurt ongeveer 5-8 minuten.
Stap 6: Voeg de knoflook, peper, marmite, rozemarijn en tijm toe en schep de vulling om tot alles goed is gemengd. Roerbak nog ongeveer 2-3 minuten en voeg de pijnboompitten toe. Proef of de vulling goed op smaak is en voeg eventueel meer zout of peper toe. Zet de vulling apart.
Stap 7: Doe voor de seitanrollade alle ingrediënten, behalve het bladerdeeg, in de blender en laat deze 2 minuten mixen op hoge stand. Het resultaat is een mooi glad deeg. Kan jouw blender deze hoeveelheid moeilijk aan? Doe deze stap dan gewoon in twee etappes en kneed na afloop beide deeghelften tot één geheel.
Stap 8: Zeef de bouillon.
Stap 9: Leg een flink stuk vershoudfolie op het aanrecht en leg het deeg erop. Rol het deeg met een deegroller uit tot een egale rechthoek van ongeveer 1,5 cm dik.
Stap 10: Verdeel de vulling over het midden van het deeg en druk deze een beetje aan. Laat wel een paar centimeter van de rand vrij. Rol het deeg nu op tot een rollade. Druk de uiteindes van de rol dicht zodat de vulling er niet uit kan. Verwijder het folie en leg de seitanrollade op de kaasdoek. Vouw deze om de rol heen.
Stap 11: Knoop het keukentouw om de kaasdoek vast en laat de seitanrol in de bouillon zakken. Breng de bouillon aan de kook en laat de seitanrollade 15 minuten pruttelen op laag vuur met de deksel half op de pan. Indien de rol niet helemaal onderstaat, draai je hem om en laat je de andere kant ook nog 15 minuten pruttelen. Verwarm de oven voor op 180°C en laat 5 plakjes bladerdeeg ontdooien.
Tip: Serveer je de seitan met aardappeltjes uit de oven en gebakken spruiten? Dan is dit het moment om ze alvast te schillen en klaar te zetten. Zet de aardappels vervolgens samen met de roast in de oven zodat ze tegelijkertijd klaar zijn.
Maak ondertussen de roast rub.
Maak ondertussen de roast rub.
Stap 12: Stamp voor de rub de pimentkorrels en meng ze met de knoflook, ui, oregano, zout, peper en olie. Zet weg.
Stap 13: Leg een vel bakpapier of een bakmat (als je die hebt) op het aanrecht en leg daar 4 ontdooide bladerdeegvellen op. Rol deze met de deegroller uit tot een vierkant.
Stap 14: Haal de seitanrol uit de pan en leg deze op een bord om het kookvocht op te vangen. Knip het touw los, verwijder de kaasdoek. Tip: Laat de roast 10 minuten afkoelen. Leg de seitanrollade op het bladerdeeg.
Stap 15: Vouw het bladerdeeg om de seitanrollade en verdeel vervolgens de rub over het bladerdeeg met een kwastje. Indien de hoekjes niet helemaal bedekt zijn kun je deze dichtmaken met wat extra bladerdeeg. *Gebruik het overige bladerdeeg om eventueel nog stervormpjes uit te drukken en bevestig deze op de roast.
Stap 16: Plaats de roast op een met bakpapier beklede braadslede en zet die 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Stap 17: Is de roast mooi bruin geworden? Dek deze dan af met een beetje aluminiumfolie of verlaag de oventemperatuur. Zet de roast terug in de oven en bak nog 20 minuten. Haal de roast uit de oven en serveer deze uit op een feestelijk bord.
Collega Agata maakte dit recept alvast thuis.
Agata: “Wat een fantastisch recept! Ik vond het heerlijk en de stappen waren duidelijk en makkelijk te volgen. De Beyond Meat Hack past hier echt goed bij. Het recept vergt wat extra tijd en energie, maar laat je niet ontmoedigen, want het finale effect is het zeker waard! Het is een ideaal gerecht voor een feestelijk diner met familie of vrienden. Het smaakt geweldig en ziet er prachtig uit.
Ik was verrast hoe makkelijk je zelfgemaakte seitan kunt bereiden. Je stopt gewoon alle ingrediënten in de blender, laat hem zijn werk doen en voilà! Je hebt een klaar, broodachtig seitandeeg! Een praktische tip: wees voorzichtig met jouw blender. Niet elke blender heeft genoeg kracht om het deeg in één keer te maken.”
Agata: “Wat een fantastisch recept! Ik vond het heerlijk en de stappen waren duidelijk en makkelijk te volgen. De Beyond Meat Hack past hier echt goed bij. Het recept vergt wat extra tijd en energie, maar laat je niet ontmoedigen, want het finale effect is het zeker waard! Het is een ideaal gerecht voor een feestelijk diner met familie of vrienden. Het smaakt geweldig en ziet er prachtig uit.
Ik was verrast hoe makkelijk je zelfgemaakte seitan kunt bereiden. Je stopt gewoon alle ingrediënten in de blender, laat hem zijn werk doen en voilà! Je hebt een klaar, broodachtig seitandeeg! Een praktische tip: wees voorzichtig met jouw blender. Niet elke blender heeft genoeg kracht om het deeg in één keer te maken.”
Kijk ook eens naar
- 1-minuut wondermayo en aïoli
- Happy Healthy Frambozensmoothie
- Basis tofumarinade
- Regenboogmaki
- Groentebouillon
- Bananenpudding met bosvruchten en kokos
- Basisbouillon
- Raapstelensalade met grapefruit
- Aspergesoep
- Romige pastinaaksoep
- Gribnoy sup
- Kokos-kikkererwten soep
- Posteleinsalade
- Mallorcaanse bloemkoolsoep
- Pinda / Paksoisoep
- 2 x recept Gegrilde Groenten uit de Oven
- Easy Vegan Cheesecake
- Aspergetaartje
- Gebakken brie in bladerdeeg
- Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
- Geroosterde Hollandse knolgroente
- Preitaart
- Hartige Sint & Piet buideltjes
- Spinazie en cottage-cheese taartje
- Terrine van Ratatouille
- Gezonde eiwitrijke maaltijdsalade
- Jacinta's salade met watermeloen en feta
- Koude MeloenSoep met Geitenkaas
- Salade van witte kool, wortelen en appel
- Salade van zoete ui, sinaasappel en avocado
- Spinaziesalade met zongedroogde tomaatje
- Super SpruitjesSalade
- Duurzame vegetarische stoofschotel
- Tikka Kebab
- Zomerse salsa van avocado tomaat en mango
- Nieuw Hollands: de beste hachee
- Jacinta's new Dutch boerenkoolstamppot
- Gesmoorde witlof met tomaat en feta
- Crazy Tasty Curry
- Gemarineerde tempeh met rijst en groenten
- Feestelijke BB (Happy Boeuf) Bourguignon
- Gegratineerde volkorenmacaroni met peer
- Groentetajine Marokkaans
- Linzencurry met tofu en cashewnoten
- Maïsbol gevuld met spekreepjes
- Mijn lekkerste spruitjes met quorn
- Notenrijst met tomatensalsa
- Quinoa met venkel en witlof
- Rode kool met kumq…wat?
- Seitanstoverij
- Spaanse aardappelomelet
- Superfood burger
- Tagliatelle van courgette en wortels met notensaus
- Vegetarische saté á la Jacinta
- 3-minuten brownie
- Tomatensalsa a la Langste Vegetarische Tafel
- Raw roomtoetje met pompoen en sinaasappel
- Aziatische No Beef roerbak
- Jacinta's (Not!) guilty pleasure pompoentaart
- Tiramisu
- Anzac Cookies
- Walnoten tapenade
- Wereldburger
- Hongaarse groente stoofpot
- Stroganoff van champignon en seitan
- Vegan Stroganoff
- Bulgursalade met romige dille dressing
- Cékla Saláta (Hongaarse rode bieten salade)
- Chorjátiki Briám
- Gyros
- Aubergine kaviaar
- Quinoa salade
- Groenteschotel
- Pittige wortel met sesamzaadjes en komijn
- Humus
- Bietensalade
- Dal met knapperige zoete aardappel en snelle kokoschutney
- Krokante galette met pistachenoten en pompoen
- Gemakkelijke regenboogpastei
- Salade met chocola en geitenkaas
- Rijstwafeltaartjes
- Pompoen-risotto
- Vegetarische jachtschotel
- Romige courgettesoep
- Snelle smoothies
- Eiwitrijke pannenkoek met bosbiet en dille-gember
- Sushi van quinoa
- Chili à la Langste Vegetarische Tafel
- Pompoen a la Langste Vegetarische Tafel
- Guacamole á la De Langste Vegetarische Tafel
- Licht pittige Nasi
- Pulled Fennel BBQ Bun (uit elkaar getrokken venkel)
- Romige Nasi
- Frisse zomerse pastasalade
- Pasta met romige tomatensaus en snijbiet of spinazie
- Hemelse 3-minuten Modder
- Aubergine kokoscurry met teriyakisaus
- Blauwe bessencake
- Romige pompoensoep
- Pompoen cake
- Supersnelle Party Pizza
- Smokey Chili sin carne
- Hartige muffins
- Veggielover 3-minuten burger
- Gedraaide burger van courgette en zoete aardappel & chipotlemayonaise
- Chili Sin Carne uit VEGETARISCH
- De perfecte dip: Hummus
- Bulgur Tabouleh
- Citroen Meringuetaart
- Easy feest pastei
- Zoete paprikasoep met zeekraal
- Spelt of andere granensalade
- Kikkererwtenburger
- Quiche met bieten, aardpeer en kappertjes
- Chili Con Seitan
- Griekse halloumiburger met spinazie en munt
- Dahlballetjes met yoghurt en koriander
- Americain van wortel en paprika
- Pasta Pesto
- Oranje salade
- Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt
- Falafel & Friends
- Bietensalade met dille
- Worteltaarthavermoutje
- Hartig havermoutje met avocado
- Healthy havermoutsnickers
- GO WITH THE FLOW; Mangopudding met gember, sinaasappel en citroengras
- LINZENTORENTJES MET KOMKOMMER-SALADE
- REGENBOOGSALADE MET PAARSE HUMMUS
- Wafel van pompoen en amandel
- Farfalle met eigen gemaakte vegan kaas
- Salade met quinoa, amandel en munt
- Paddenstoelenbourguignon
- Freekehsalade
- Tartelettes met zeekraal en geitenkaas
- Pittige tomatensoep
- Oosterse paddenstoelschotel met mihoen
- Wortelmuffins
- Quiche met tomaat, tijm en geitenkaas
- Courgette pizzaatjes
- Groentebundeltjes
- Hartige pannenkoekjes
- Vegetarische kipmarinade
- Rode of witte wijn marinade
- Worstrolletjes gevuld met zuurkool
- Bananencake
- Membrillo Quiche
- Ratatouille met kikkererwten over zachte polenta
- Marokkaanse marinade
- Chinese Wok met Gebakken Tofu
- Dadel Walnoot Koek
- Vegakids hummus
- Je Eigen Sushi Fabriek
- Mamapapapannenkoek (hartige pannenkoek)
- Warme pap met banaan en pompoenpitten
- Zingende Zoutjes
- Zacht blazen (pompoen-linzensoep)
- Meergranenwrap met falafel
- Heerlijke salade met warme gemengde bonen
- Chocolade-frambozentaart
- Carrot Cake
- Italiaanse windhondjes spaghetti
- Wakame-Salade met Komkommer
- Vegetarische paté
- Spinazie bloem quiche
- Oma’s pastinaaksoep
- Zoete risotto
- Quiche l’orange
- Hartige kruidenkoekjes
- Kokospudding met hazelnootsaus
- Bietensoepje met port, geitenkaas & zadenkrokant
- Tartaar van venkel met dadel-aïoli
- Pompoen uit de oven gevuld met nootachtige cranberryrijst
- Blondies met kardemom & macadamia’s
- Appeltaart met frangipane
- Quiche met Witlof, peren (of mango) en brie
- Salade van zeewierspaghetti met sesam-tahindressing
- Tahoe in nori met misosaus
- Tarte serpentine
- Colour the World Rainbow
- Unicorn Bowl
- Bietensalade met sinaasappel
- Bospeen met Tahindressing en BospeenloofSalsa voor de BBQ
- Ananas met Steranijs en Chilipeper op de BBQ
- Meringues
- Pistache-Schuimtaart
- ZELFGEMAAKTE PITA’S MET FALAFEL, RODE BIET HOEMOES EN KLEURRIJKE TOPPINGS
- Courgettemuffins met rode paprika
- Ontbijttaart met bramen en bessen
- Chewy Chocolate Chip Cookies
- Plantaardige Carpaccio van gegrilde Paprika
- VEGAN EI- EN KIPSALADE, EN GEBAKKEN TOFU-EI MET VEGAN BACON
- Kroontaart
- Pide met gepofte aubergine, feta en spinazie
- Menemen
- Chocolade ijsjes
- 'Jerk'-knolselderij met sambal en limoenaioli
- Gegrilde Watermeloen
- Broodje met gegrilde Tempehsateh met Roedjak
- Pittige, Rode WonTon Soep
- PIZZA MET VEGAN KIPSATÉ
- Maftoul-Salade
- Frisse lentebouillon met Chinese kool
- Gyros van geroosterde groente met kokosyoghurt-tzatziki
- Bun cha met voorjaarsgroenten
- GUA BAO met in hoisinsaus gewokte jackfruit
- Romige paprikasoep met venkel
- Vegan Frittata
- Californische wraps met ahornsiroop en pinda’s
- Ezekiels geroosterde aubergine met babaganoush
- Snelle Kikkererwten Salade
- Taco's met Jackfruit en avocadosalsa
- Bloemkoolrijstevlaai
- Met Hoisinsaus geglaceerde tempé
- Tom Yum
- Tajine met Kikkererwten, Aubergine en Dadels
- Uien uit de oven met sherry, pijnboompitten en bloemen
- Erwtenpuree op gegrild brood met geitenkaas, basilicum en bloemen
- Tofu met Zwarte Peper
- Gepofte zoete aardappel met tofu spekjes
- Ananas Chocolade Lolly
- Koreaanse japchae met shiitake
- Vegan gestoomde broodjes
- Zuurgoed (tafelzuur)
- Mexicaanse Zwarte-bonen-burger
- Drie-noten-pralines
- Glutenvrije 'appeltaart'-pap
- Flammkuchen met paddenstoelen en gekaramelliseerde uitjes - een hartige delicatesse
- Eenvoudige Chinese curry
- Poké Bowl
- Eenvoudige spaanse stoofpot
- Bietenrisotto met met gekaramelliseerde walnoten en bietenchips
- Quiche met amandelbodem, spinazie, tomaat en paprika
- Toscaanse kikkererwtenstoofschotel
- Spaanse tortilla met spinazie
- Semla
- Tempehtortilla's
- Shakshuka
- Arancini met romige spinazie
- Azteekse Bowl
- Romige preisoep met bonen en hazelnoten
- Geroosterde, ingelegde knolselderij met een zoete chilidressing
- Tropische FruitSalade
- Sabich met Gegrilde Aubergine. Ei en Spicy Mango Hoemoes
- Kombucha-fruitgranita
- Hemels pepermuntijs met crunch
- Gegrilde roodlof met spelt en granaatappel
- Kimchidog
- Sesam-koffieshake
- Roerbakgroenten & krokante tofu met pindanoedels
- Gebakken avocado, trostomaat, pinda, shiso en gembervinaigrette
- Bieten-chocoladetaart
- Risotto met aardpeer, pastinaak en truffel
- Vegan cookie dough
- Scrambled tofu met shiitakes & bieslook
- Gratin van pompoengnocchi met roquefort
- Roggelach - Joodse croissantjes
- Boerenkool met driekleuren quinoa , tofu en gekarameliseerde walnoten
- Indiaase Shepherd's Pie
- Koolcurry Zonder Zorgen
- Pikant Broodje Sticky Tempé
- Surinaams-Creoolse Pindasoep
- Zoete Aardappel Kokoscurry
- Pom
- Pompoenmasala
- Thaise salade van papaja en wortel
- Latkes met Appelmoes
- Bara
- Taco's met tempeh
- Bloemkooltortilla uit de oven
- Nozarella voor tosti's en pizza's
- Wortel aardappel bosuiburgers Xi´an stijl
- Verse tomatensoep met orzo
- Een lichte misosoep vol met groenten
- Roti met aardappel, tempé, kousenband en ei
- Thai Green Curry
- Vegan Cashewkaas
- Popcornbloemkool
- Knolselderij-'ceviche' met popcorn
- Heerlijke quinoa-salade met eetbare wilde planten-en-bloemen
- Covrigi: zoute vlechtbroodjes met maanzaad
- Snelle pasta met roze bietenhummus en baby spinazie
- Vegan cheesy popcorn à la Cameron Diaz
- Vegan kapsalon met pulled jackfruit
- Dal bhat (linzencurry) met spinazie, basmatirijst en appelchutney
- Oosterse hutspot met een munt-sausje en falafelballetjes
- Burrito bowl met guacamole, quinoa en tortillachips
- Vegan Kip Parmezaan Pasta
- Romige orzo met vegetarische kip en rode pesto
- Eddy Terstall’s Thuiskomen-bij-Moeders-gerecht
- Oesterzwam-Shoarma
- Gebakken Zoete Aardappelen & cashew-kaas
- Cowboy Beans
- Kuku sabzi door Chef Toub
- Yoghurtbowl met harissakikkererwten + kakisalade
- Gemarineerde Gegrilde Halloumi Met Geroosterde Groente
- Steak van gele biet met saus van groene curry, dukkah en crème van gegrilde venkel
- Gouden cappuccino met specerijen
- Ontbijtsmoothie
- Spaghetti met avocado en citroenrasp
- Fried Rice oftewel Gebakken Rijst met extra veel lekkers
- Maleisische Curry Laksa
- Vegan Zuurvlees uit Limburg met groentefriet
- LenteBurger
- Miso-aardappels met kikkererwten en bosui
- Mini-tarte tatin van spruitjes
- Pilav met lavas, gesmoorde groenten en rodewijnazijn
- Orecchiette cime di rapa met broccoli en rode peper
- Noedels met boerenkool, mosterd en seitan
- Ravioli met ricottavulling, courgette en beurre noisette met olijven
- Taco's met chipotle-jackfruit
- Puike plaattaart met zoete aardappel, tomaat & geitenkaas
- Linzen-boerenkoolburger & zoete aardappelfriet
- Goedgevulde, Makkelijke Minestrone Soep
- Fantastic Falafel met Groentefriet & KorianderYoghurt
- Goed Gevulde Wraps
- Groente Tajine met volkoren couscous
- Goed Gevulde Groente Frittata
- Simpele Spinazie Kokos Curry
- Het AVG'tje
- Uiensoep met tijmdeegdakje
- Makkelijke Ovenmaaltijd
- Super Simpele Noedelsoep
- Prak-Die-Prei-Stamppot met oude kaas
- Pasta-di-Pasta met Wortelloof-Pesto
- Prachtige Poké-Bowl & Pandan-rijst
- Kleurrijke Tortilla Spiesjes
- Jackfruit Gorditas
- Azteekse Bowl met tempé
- Chocolade & Matcha Cream cake
- Telo met Pulled Jackfruit
- Mijn beroemde vegan lasagne - Gaz Oakley
- Gevulde aardappelkoekjes als perfecte party snack
- Lasagne Verdure - vega(n)
- Lasagne met linzenragout
- Epische Rauwe Lasagne
- Veggie Lasagne
- Curry Laksa
- Aardappels met chaat masala, yoghurt en tamarinde
- Courgettefritters met crispy mais
- Gebakken cheesecake
- Spoon Away The Hurt Chocolate Mousse
- Raw, vegan Tiramisu
- Quinoa-Venkel Burger
- Groentenacho's
- Ontbijtquesadilla's met geitenkaas en bramen
- Taco’s met zwarte bonen met limoen en chipotlepeper
- Zoete-aardappelstamppot met zuurkool, noten en gebakken appel
- Hutspot met geroosterde peen en hachee van jackfruit
- Mexicaanse stamppot met bonen, cheddar en tortillachips
- Aziatische stamppot met paksoi, tempeh en kokosmelk
- Blintzes
- Jeruzalem Boreka's
- Surinaamse Maizenakoekjes
- Azteekse bowl van Copper branch
- Aardappel-truffel soep
- Boontjes met boerenkool en chili olie
- Crème brûlée
- Sticky Mushrooms
- Lucky Spring Rolls
- BietenRavioli met Appel-Walnotenvulling
- Krokante tofu met romige tahin en spelt
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.