Aubergine kaviaar

Onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel 2013

Aubergine kaviaarDeze Aubergine kaviaar was onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel in 2013.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 Aubergine
  • 1 Kleine ui
  • Olijfolie
  • Dille
  • Tomatenpuree
  • Zwarte peper
  • Zout

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Voor de Aubergine kaviaar snijd je de aubergine in dikke plakken en stoom je ze in een bodempje water gaar. Hou in de gaten: als nodig beetje water toevoegen.
Als gaar grof pureren en een klein gesnipperd uitje (rauw of even gefruit) toevoegen. Beide is lekker, maar duidelijk verschillend van smaak. Olijfolie, dille, evt. beetje tomaten puree, zwarte peper, snufje zout erdoor…. klaar. Serveren op stukje (olijven)brood bij de gyros.

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!