Aubergine kaviaar
Onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel 2013
Deze Aubergine kaviaar was onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel in 2013.
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 Aubergine
- 1 Kleine ui
- Olijfolie
- Dille
- Tomatenpuree
- Zwarte peper
- Zout
Bereiding
Bereidingstijd: tot 30 minuten
Voor de Aubergine kaviaar snijd je de aubergine in dikke plakken en stoom je ze in een bodempje water gaar. Hou in de gaten: als nodig beetje water toevoegen.Als gaar grof pureren en een klein gesnipperd uitje (rauw of even gefruit) toevoegen. Beide is lekker, maar duidelijk verschillend van smaak. Olijfolie, dille, evt. beetje tomaten puree, zwarte peper, snufje zout erdoor…. klaar. Serveren op stukje (olijven)brood bij de gyros.
Kijk ook eens naar
- 2 x recept Gegrilde Groenten uit de Oven
- Terrine van Ratatouille
- Aubergine kokoscurry met teriyakisaus
- Griekse halloumiburger met spinazie en munt
- Salade met quinoa, amandel en munt
- Freekehsalade
- Ratatouille met kikkererwten over zachte polenta
- Pide met gepofte aubergine, feta en spinazie
- Ezekiels geroosterde aubergine met babaganoush
- Tajine met Kikkererwten, Aubergine en Dadels
- Sabich met Gegrilde Aubergine. Ei en Spicy Mango Hoemoes
- Mijn beroemde vegan lasagne - Gaz Oakley
- Lasagne Verdure - vega(n)
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.