Aubergine kaviaar

Onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel 2013

Aubergine kaviaarDeze Aubergine kaviaar was onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel in 2013.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 Aubergine
  • 1 Kleine ui
  • Olijfolie
  • Dille
  • Tomatenpuree
  • Zwarte peper
  • Zout

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Voor de Aubergine kaviaar snijd je de aubergine in dikke plakken en stoom je ze in een bodempje water gaar. Hou in de gaten: als nodig beetje water toevoegen.
Als gaar grof pureren en een klein gesnipperd uitje (rauw of even gefruit) toevoegen. Beide is lekker, maar duidelijk verschillend van smaak. Olijfolie, dille, evt. beetje tomaten puree, zwarte peper, snufje zout erdoor…. klaar. Serveren op stukje (olijven)brood bij de gyros.

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.