Wakame-Salade met Komkommer

Salade met een Aziatische twist

Wakame-Salade met KomkommerSalade met een Aziatische twist? Dan is deze salade' voor jou. Dit recept is bedacht door het kookteam van onze partner Foodies Magazine en maakte onderdeel uit van 4 vega gerechten in het Maart-nummer. 

Ingrediënten

Voor 4 personen

10 snoepkomkommertjes
250 g wakamezeewiersalade, vers
1 el rijstazijn
1 el chili-olie
2 bosuitjes in dunne ringetjes

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Snijd de kom­kommertjes in drieën en kneus ze door er met bijvoorbeeld een pannetje op te slaan.
Meng de komkommers met de wakame, de rijstazijn en de chili­olie.
Prima als snack 's avonds laat, of als bijgerecht bij een yakitori van gemarineerde shiitake. 

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.