Marokkaanse marinade
Dit recept is onderdeel van de courmetspecial van kerst 2016. Dit makkelijke, maar feestelijke recept is ideaal voor een gezellige avond tijdens de feestdagen. Je kunt deze marinade gebruiken voor kant-en-klare vleesvervangers, zoals roerbakstukjes, tofu, tempeh of groente.
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel Ras al Hanout
Bereiding
Bereidingstijd: minder dan 10 minuten
Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Gebruik de marinade direct of zet hem tot gebruik in de koelkast.Receptuur: Lucia Sancho/ aardkind
Styling & Fotografie: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Styling & Fotografie: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Kijk ook eens naar
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.