Marokkaanse marinade

Marokkaanse marinadeDit recept is onderdeel van de courmetspecial van kerst 2016. Dit makkelijke, maar feestelijke recept is ideaal voor een gezellige avond tijdens de feestdagen. Je kunt deze marinade gebruiken voor kant-en-klare vleesvervangers, zoals roerbakstukjes, tofu, tempeh of groente.





Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel Ras al Hanout

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Gebruik de marinade direct of zet hem tot gebruik in de koelkast.
Receptuur: Lucia Sancho/ aardkind

Styling & Fotografie: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.