Marokkaanse marinade

Marokkaanse marinadeDit recept is onderdeel van de courmetspecial van kerst 2016. Dit makkelijke, maar feestelijke recept is ideaal voor een gezellige avond tijdens de feestdagen. Je kunt deze marinade gebruiken voor kant-en-klare vleesvervangers, zoals roerbakstukjes, tofu, tempeh of groente.





Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel Ras al Hanout

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Gebruik de marinade direct of zet hem tot gebruik in de koelkast.
Receptuur: Lucia Sancho/ aardkind

Styling & Fotografie: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!