Bananenpudding met bosvruchten en kokos

Recept uit 'Puur Natuurlijk Leven'

Bananenpudding met bosvruchten en kokosDit heerlijke, plantaardige en gezonde recept staat al binnen 5 minuten op tafel! Ideaal voor als je 'ochtends haast hebt, maar tóch gezond wilt ontbijten!

En het is ook een lekker toetje!

Ingrediënten

Voor 1 persoon

3 grote bananen
80-100 g verse spinazie
¾ cup (135 g) bosvruchten
1 tl hennepzaadjes
1 tl kokosvlokken of kokosrasp

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Meng de bananen samen met de spinazie in de blender tot een mooie, gladde pudding.

Doe de bananenpudding in een kom en top met gemengd fruit, hennepzaadjes en kokosvlokken.


Puur Natuurlijk Leven is een geweldig boek voor smulpapen die van lekker en puur eten houden en graag meer willen weten over het belang van een gezonde(re) levensstijl. (!) De recepten zijn ideaal voor mensen die genieten van (meer) plantaardig voedsel, maar ook de doorgewinterde carnivoor zal z’n tanden willen zetten in recepten zoals Indiase samosa quiche, romige za’atar champignonragout of bijvoorbeeld een kurkuma kikkererwtomelet met Oosterse dressing.

100% plantaardig, 100% lekker. Bestel het boek hier!
 

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.