Quinoa salade

Onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel 2012

Quinoa saladeDeze Quinoa salade was onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel in 2012. Het recept is zoals dit gebruikt is voor het evenement en de ingrediënten zijn dan ook voor 800 personen.

Erik Wilschut (chef-kok Langste Vegetarische Tafel): af en toe proeven mag. Om je vingers bij af te likken!!

Ingrediënten

Voor 10 of meer personen

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Kook de quinoa in 10 min. gaar. Nadat het is afgekoeld in een grote bak, voeg je de tomaat en komkommer en 40kg toe. Vervolgens pijnboomptten, groene olijven en de dressing van appeldixap, citroensap, zonnebloemolie en 20 bosjes fijn gehakte verse koriander toevoegen. Het geheel lekker met de hand(en) door elkaar scheppen.

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.