Farfalle met eigen gemaakte vegan kaas

Van Charlotte zum Vörde sive Vörding

Farfalle met eigen gemaakte vegan kaas"Speciaal voor vandaag heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De Charly's zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen."

Ingrediënten

Voor 2 personen

1/2 rode ui
1/4 paprika geel, rood en groen
30 gram Cheddâh
30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld sojaParm á Zaan
30 gram eikenbladsalade
1/2 kleine rode biet
1/2 kleine gele biet
1/2 avocado
15 gram Boerse 'zin
15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja
4 gram zonnebloempitten
olijfolie
80 gram farfalle

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

-pasta koken.
-rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht),
-koken
-snijden
-grillen.
-rode ui snijden.
-paprikas snijden.
-uitje aanbakken,
-paprika erbij.
-avocado snijden.
-boerse'zin mengen met non-melk.
-cheddâh mengen met non-melk.
-pasta afgieten en mengen met Cheddâh saus.
-salade opmaken, sla - bietjes, avocado, -Boerse'zin dressing, zonnebloempitten.
-groente bij de pasta, roeren en op het bord.
-afmaken met Parm á Zaan.

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.