Farfalle met eigen gemaakte vegan kaas
Van Charlotte zum Vörde sive Vörding
"Speciaal voor vandaag heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De Charly's zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen."
Ingrediënten
Voor 2 personen
1/2 rode ui1/4 paprika geel, rood en groen
30 gram Cheddâh
30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld sojaParm á Zaan
30 gram eikenbladsalade
1/2 kleine rode biet
1/2 kleine gele biet
1/2 avocado
15 gram Boerse 'zin
15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja
4 gram zonnebloempitten
olijfolie
80 gram farfalle
Bereiding
Bereidingstijd: tot 20 minuten
-pasta koken.-rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht),
-koken
-snijden
-grillen.
-rode ui snijden.
-paprikas snijden.
-uitje aanbakken,
-paprika erbij.
-avocado snijden.
-boerse'zin mengen met non-melk.
-cheddâh mengen met non-melk.
-pasta afgieten en mengen met Cheddâh saus.
-salade opmaken, sla - bietjes, avocado, -Boerse'zin dressing, zonnebloempitten.
-groente bij de pasta, roeren en op het bord.
-afmaken met Parm á Zaan.
Kijk ook eens naar
- 1-minuut wondermayo en aïoli
- Nieuw Hollands: de beste hachee
- 3-minuten brownie
- Romige Nasi
- Hemelse 3-minuten Modder
- Veggielover 3-minuten burger
- GO WITH THE FLOW; Mangopudding met gember, sinaasappel en citroengras
- REGENBOOGSALADE MET PAARSE HUMMUS
- LINZENTORENTJES MET KOMKOMMER-SALADE
- Carrot Cake
- Easy Vegan Cheesecake
- Meringues
- Pistache-Schuimtaart
- Ontbijttaart met bramen en bessen
- VEGAN EI- EN KIPSALADE, EN GEBAKKEN TOFU-EI MET VEGAN BACON
- Chocolade ijsjes
- Pittige, Rode WonTon Soep
- PIZZA MET VEGAN KIPSATÉ
- Maftoul-Salade
- Frisse lentebouillon met Chinese kool
- Gyros van geroosterde groente met kokosyoghurt-tzatziki
- Bun cha met voorjaarsgroenten
- Vegan Frittata
- Taco's met Jackfruit en avocadosalsa
- Koreaanse japchae met shiitake
- Vegan gestoomde broodjes
- Regenboogmaki
- Zuurgoed (tafelzuur)
- Mexicaanse Zwarte-bonen-burger
- Drie-noten-pralines
- Glutenvrije 'appeltaart'-pap
- Eenvoudige Chinese curry
- Eenvoudige spaanse stoofpot
- Bietenrisotto met met gekaramelliseerde walnoten en bietenchips
- Toscaanse kikkererwtenstoofschotel
- Semla
- ZELFGEMAAKTE PITA’S MET FALAFEL, RODE BIET HOEMOES EN KLEURRIJKE TOPPINGS
- Sabich met Gegrilde Aubergine. Ei en Spicy Mango Hoemoes
- Kombucha-fruitgranita
- Hemels pepermuntijs met crunch
- Kimchidog
- Sesam-koffieshake
- Roerbakgroenten & krokante tofu met pindanoedels
- Risotto met aardpeer, pastinaak en truffel
- Vegan cookie dough
- Scrambled tofu met shiitakes & bieslook
- Indiaase Shepherd's Pie
- Pikant Broodje Sticky Tempé
- Surinaams-Creoolse Pindasoep
- Zoete Aardappel Kokoscurry
- Pom
- Pompoenmasala
- Thaise salade van papaja en wortel
- Bara
- Nozarella voor tosti's en pizza's
- Wortel aardappel bosuiburgers Xi´an stijl
- Verse tomatensoep met orzo
- Thai Green Curry
- Vegan Cashewkaas
- Gegrilde roodlof met spelt en granaatappel
- Covrigi: zoute vlechtbroodjes met maanzaad
- Snelle pasta met roze bietenhummus en baby spinazie
- Vegan Kip Parmezaan Pasta
- Oesterzwam-Shoarma
- Gebakken Zoete Aardappelen & cashew-kaas
- Maleisische Curry Laksa
- Vegan Zuurvlees uit Limburg met groentefriet
- Goedgevulde, Makkelijke Minestrone Soep
- Fantastic Falafel met Groentefriet & KorianderYoghurt
- Groente Tajine met volkoren couscous
- Simpele Spinazie Kokos Curry
- Chocolade & Matcha Cream cake
- Telo met Pulled Jackfruit
- Gevulde aardappelkoekjes als perfecte party snack
- Mijn beroemde vegan lasagne - Gaz Oakley
- Lasagne Verdure - vega(n)
- Lasagne met linzenragout
- Epische Rauwe Lasagne
- Veggie Lasagne
- Aardappels met chaat masala, yoghurt en tamarinde
- Courgettefritters met crispy mais
- Gebakken cheesecake
- Spoon Away The Hurt Chocolate Mousse
- Raw, vegan Tiramisu
- Aziatische No Beef roerbak
- Quinoa-Venkel Burger
- Groentenacho's
- Surinaamse Maizenakoekjes
- Winterse Vegan Rollade
- BietenRavioli met Appel-Walnotenvulling
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.