Fattet al sabanekh

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 500 g spinazie
  • 1-2 el olijfolie
  • 1 ui
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 1 tl gemalen komijn
  • Zeezout en gemalen peper
  • Bosje koriander
  • 1-2 el amandelschaafsel

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Laat de gewassen spinazie in een grote (hapjes)pan of wok slinken. Haal het uit de pan, laat het even afkoelen en knijp er vervolgens zo veel mogelijk vocht uit.

Snijd de ui in ringen en bak in wat olijfolie gedurende 2-3 minuten. Voeg de specerijen toe en ook de spinazie. Zorg dat alles goed gemengd raakt. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng tot slot het grof gesneden korianderblad en de amandelen erdoor.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.