Fattet al sabanekh

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 500 g spinazie
  • 1-2 el olijfolie
  • 1 ui
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 1 tl gemalen komijn
  • Zeezout en gemalen peper
  • Bosje koriander
  • 1-2 el amandelschaafsel

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Laat de gewassen spinazie in een grote (hapjes)pan of wok slinken. Haal het uit de pan, laat het even afkoelen en knijp er vervolgens zo veel mogelijk vocht uit.

Snijd de ui in ringen en bak in wat olijfolie gedurende 2-3 minuten. Voeg de specerijen toe en ook de spinazie. Zorg dat alles goed gemengd raakt. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng tot slot het grof gesneden korianderblad en de amandelen erdoor.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Help mee en ontvang Gratis Kookboek + Tijdschrift boordevol Recepten + Korting!

Ons vernieuwde magazine Lekker Vega heeft nu nóg meer recepten, Help Mee en ontvang gratis een prachtig kookboek of een Lekker Vega Kookpakket, 4 x per jaar Lekker Vega, 10 % korting op restaurants, een gratis voedingsscan en nog veel meer!
 

Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!