Fattet al sabanekh

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 500 g spinazie
  • 1-2 el olijfolie
  • 1 ui
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 1 tl gemalen komijn
  • Zeezout en gemalen peper
  • Bosje koriander
  • 1-2 el amandelschaafsel

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Laat de gewassen spinazie in een grote (hapjes)pan of wok slinken. Haal het uit de pan, laat het even afkoelen en knijp er vervolgens zo veel mogelijk vocht uit.

Snijd de ui in ringen en bak in wat olijfolie gedurende 2-3 minuten. Voeg de specerijen toe en ook de spinazie. Zorg dat alles goed gemengd raakt. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng tot slot het grof gesneden korianderblad en de amandelen erdoor.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!