Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Word donateur en krijg een Lekker.Vegetarisch Verwenbox & Schort!

Om projecten zoals de 30 Dagen Vegetarisch, onze kerstcampagne en onze evenementen te kunnen blijven organiseren, hebben we jouw steun nodig! Donateurs zorgen ervoor dat we meer mensen kunnen helpen en verleiden om vaker vegetarisch te eten en zo dierenlevens en het milieu te sparen.


Word nu donateur en ontvang het boek De Hippe Vegetariër t.w.v. 22,50 euro óf één Lekker.Vegetarisch Verwenbox + Schort.
 
 

Winnaar Lekkerste Vega Kookboek 2017!Eerdere winnaars zijn Chef het Samen met Tomaat (2016), De Groene Meisjes (2015), Vegarevolutie (2014) en I Love Groente (2013). 

Goede voornemens? Schrijf je in voor 30 dagen vegetarisch!

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief  "30 dagen vegetarisch" en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.

De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.


Nieuwe Producten met het Vegetarisch Productkeurmerk

Vanaf nu in de winkel: de rotischotel van HAK

Hak Roti schotel is klaar voor gebruik, voor 2 tot 3 personen. Een gezonde basis voor een lekker gerecht met bonen, groenten en saus.
  • Geen suiker of aroma's toegevoegd
  • Klaar voor gebruik. Alleen opwarmen
  • Lekker gemaakt met kruiden en specerijen
  • Bonen, groenten & saus

Honderden producten dragen het V-label dat de Vegetariërsbond namens de European Vegetarian Union toekent.

Vegetarische Restaurantweek


Nationale week zonder vlees

Medewerkers stellen zich voor: Ciska Zonneveld

Ciska is administratief medewerkster en doet diverse administratieve werkzaamhedenbij ons,  zoals de ledenadministratie en het beantwoorden van e-mails. Ciska is creatief en woont samen met Bibi, de poes. 

"Bezig zijn met de computer, problemen oplossen, administratief werk vind ik gewoon heel erg leuk. Het gaat om de leden van de Vegetariërsbond en het gaat ook over gezond eten en dat vind ik belangrijk, dus geen of heel weinig vlees. Ik vind het fijn om op deze manier aan een goed doel mee te mogen werken!"

Lees meer
 
Wil jij je ook inzetten voor de Vegetariërsbond en onze nieuwe (onbetaalde) collega worden? Kijk dan op onze vacature pagina en help mee!

Appeltaart met frangipane

Ingredienten

  •  

 

BereidingSmakelijke groet,

Birgit Flüg

www.kok-aan-huis.com

Meer recepten